Våra tjänster

Konfektion

Göteborgs Syfabrik erbjuder produktion av mindre serier, provkollektioner eller produktion on demand. Vi arbetar med remake och vi syr i många olika kvaliteter men är specialister på vävda tyger.

Mönster

Har du ett pappersmönster som behöver digitaliseras eller inget mönster alls? Inga problem. Vi tar fram mönster, syr toile, justerar och graderar mönstret. 

Inredning

Vi syr gardiner, kuddar, dynor och andra inredningsdetaljer till kontor, offentlig miljö och till privatpersoner.

Konsultation

Har du en idé som du går och funderar på? Har du en dröm du vill förverkliga? Vi hjälper dig att komma igång. Boka en tid med oss för konsultation och få en kickstart.

Checklista för dig som är ny

Vi får många förfrågningar ifrån nya designers och nya varumärken. Här kommer några tips som är bra att känna till innan man sätter igång:

  • Har du mönster?
  • Har du skisser på dina plagg? Om du inte har ett mönster, är det nästan ett måste med en skiss eller någon form av prov för att vi ska kunna hjälpa dig att ta fram mönstret.
  • Har du tyg? Vilken typ av material har du tänkt att arbeta med? Du som kund ansvarar för att leverera materialet till oss. Vi arbetar inte med alla typer av material och ibland behöver man kanske testsy i ett material för att kunna avgöra om det fungerar i våra maskiner eller ej.
  • Etiketter och trimmings? Du behöver leverera alla etiketter och trimmings till oss när vi ska producera dina plagg.

    Lycka till!